FD: PËRKRAHJE PUNËTORËVE TË KRIPORES

Ljiljana-Djuraskovic1Deputeti i Frontit demokratik në Kuvendin e Malit të Zi dr Lilana Gjurashkoviq i ka dërguar letrën mbështetëse “punëtorëve të mbetur të Kripores”, të cilët sot kanë filluar grevën e urisë.

“Në emrin tim personal dhe në emër të FD iu dërgoi përkrahje për kërkesat tuaja dhe solidarizohem për arsye se jeni viktima të joprincipialitetit dhe privatizimit kushrinor. Premtojmë që kur FD të vijë në pushtet, do të anulojmë të gjithë aktet e privatizimeve të dyshimta dhe të dëmshme, ndërsa juve iu përkrahim që të qëndroni në qëllimin që të merrni me qira fabrikën dhe të inicioni prodhimin e kripës”, tha dr Gjurashkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…