Federata e Tenisit: SKENDER KATANA KAMPION I SHTETIT DHE BINDSHËM I PARI NË LISTË

Katana (2)Ulqinaku i ri Skender Katana bindshëm udhëheq rang listën e Federatës Malazeze të Tenisit në kategorinë e djemve/vajzave deri në moshën 12 vjeçare.

Ky anëtar i Klubit të Tenisit „Belvi“ ka 1.260 pikë ose 300 pikë më shumë se i dyti në listë.

Katana fundjavën e kaluar e fitoi vendin e parë në Kampionatin Shtetëror në kategorinë deri në moshën 12 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…