Fëmija i parë në 2015: ELIJESA LINDI NË TIVAR

BEBAUlqinakja e parë e lindur në vitin 2015 është Elijesa Dervishi. Siç transmetojnë “Dnevne novine”, ajo ka lindur të enjten, më 1 janar, në ora 8.25 minuta në Spitalin e Tivarit.

Në lindje Elijesa kishte 3,4 kilogram dhe 54 centimetra.

Nëna e saj Jehona, siç mund të shihet në fotografinë e botuar në këtë gazetë, po ashtu ndjehet mirë mbas lindjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci