Festat e Një Majit: HOTELIERËT E ULQINIT PRESIN VIZITË TË MIRË

Plazhi i vogel, Mala plaza, PanoramaËshtë bërë rregull që Ulqini për festat e një majit është destinacion i preferuar për mysafirë nga vendi dhe regjioni.

Për këtë arsye hotelerierët e Ulqinit kanë përgatitur programe interesante për fundin e kësaj dhe fillimin e javës së ardhshme.

Më interesante do të jetë në plazhin “Kopakabana”, ky mysafirët do t’i argëtojë këngëtari Aca Lukas, si dhe në lumin Buna dhe në Plazhin e vogël.

Është paralajmëruar po ashtu që yjet regjionale do të këndojnë në klubet e natës në Ranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…