Festimi: AKTIVITETET PËR DITËN E KOMUNËS SË ULQINIT

E premte,më 4 prill:   

11:00h – Konferenca e gjashtë shkencore ndërkombëtare me temë:

‘’ Modelet e harmonizimit të politikave fiskale të vendeve të Europës Juglindore           .                 me Bashkimin Europian ’’ (Salla e Kuvendit Komunal të Ulqinit)

12:00h – Vizitë në Qendren Ditor për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në                                                  .                  zhvillim‘’Sirena’’ ( Program për fëmijë )

18:00h – Hapja e ekspozitës ‘’ Reflektimi mbi traditat tona, reflektimi mbi vetvehten’’        .                  Marubi  (Qendra për Kulturë)

19:00h– Shfaqa teatrale ‘’Një dyzinë me trëndafila’’ të autorit Aldo Beneti,

Teatri Migjeni-Shkoder(Salla e Qendrës për Kulturë)

 

E shtunë, më 5 prill: 

11:00h – Kuvendi Solemn  (Salla e Qendrës për Kulturë)

12:30h – Koktej solemn  (Hotel Mediteran)                         

18:00h – Program për fëmjë (Plazhi i vogël)

20:00h – Koncert festiv për të rinj  (Plazhi i vogël)

 

E dielë, me 6 prill:

10:00hAktivitete sportive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…