Festimi i Ditës së flamurit në Ulqin: MARATONA DHE KONCERTI FESTIV

Koreodrama, Dita e Flamurit, Munib AbaziMe rastin e festës më të madhe kombëtare shqiptare, 28 nëntori – Dita e flamurit, në Ulqin të shtunën do të mbahen disa manifestime.

Fillimisht, nga ndërtesa e Komunës së Ulqinit e deri në Shkodër, do të vrapohet si tradicionalisht “Maratona e pavarsisë”.

Në Sallën e madhe të Qendrës për kulturë sonte do të mbahet koncerti solemn, në organizim të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…