Festimi i Vitit të ri islam: FLET HAFIZ BUGARI

image-0-02-01-1fc2fc0848ff0495f4224ef8477854eedbd8eb236c9117e522f216839b8dd6f6-vJavën e ardhshme, me 2 tetor, fillon viti i ri mysliman, 1438 sipas hixhrit.

Me këtë rast Bashkësia islame e Ulqinit të hënën do të organizojë, në xhaminë qendrore “Namazgjah”, programin e rastit me Kuran, salavate dhe ilahi.

Bisedën e rastit do ta mbajë dijetari i njohur, këshilltari i rejs ul-ulemas, hafiz Sulejman ef. Bugari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…