Fillimi i implementimit të ligjit të ri: POLICËT KOMUNAL NË TRAJNIM

Komunalna policija, Policia komunaleNga java e kaluar në Akademinë policore në Danillovgrad një grup i policëve komunal nga Ulqini gjenden në trajnim një mujor.

Siç njoftohet nga ky institucion, nga Komuna e Ulqinit në trajnim janë Amir Mehmedoviq, Shpend Kotorri dhe Edin Efendija.

Sipas ligjit t ri, policia komunale prej tetorit fitoi kompetenca të reja ndër të cilat është dhe përdorimi i pajisjeve si pranga dhe shkopi. Ndër kompetencat e këtij shërbimi komunal do të jetë heqja e lirisë të atyre që bëjnë shkelje ose vepër tjetër të dënueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…