Filloi Motoriada: PASDITE DEFILEU I MOTORËVE

MotoriadaMe koncertin e madh në plazhin “Safari”, dje ka filluar Motoriada “Ulqin 2014”.

Tubimi i sivjetmë i motorëve është i gjashti me radhë, ndërsa organizatorët nga Moto klubi “Pirates”, me përkrahjen e Organizatës turistike, thonë që është shënuar ardhja më masovike deri tani nga vendi dhe jashtë.

Për pjesëmarrësit e Motoriadës së 6 do të organizohen vizita në Kala dhe në rrethinë të Ulqinit, rok koncertët dhe moto lojërat, si dhe defileu tradicional në rrugët e qytetit, i cili fillon në ora 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…