Fillon prodhimi në Kripore: GRUMBULLIMI I KRISTALEVE TË KRIPËS

Në Kriporen „Bajo Sekuliq“ në Ulqin javën e ardhshme duhet të filloi grumbullimi i 79 i kripës në mënyrë klasike.

Drejtori ekzekutiv i Kripores, e cila ndodhet në falimentim klasik, Ratko Prentiq, ka deklaruar që këtë javë bëhet pranimi i punëtorëve sezonal të cilët do të punojnë në grumbullimin e kristaleve të kripës.

Kjo ndërmarrje më e vjetër nga Ulqini, e themeluar në vitin 1934, prej vitit 2003 po kalon periudhën më të vështirë në tërë ekzistencën e saj, kur për më pak se një milion euro e bleu në bursë paketën shumicë „Eurofondi“ i Podgoricës, të cilën e kontrollon biznesmeni kontrovers Veselin Baroviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…