Fillon sezoni dimëror: TË ENJTEN HAPET “OLIMPIKU”

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraTë enjten më 7 janar, do të hapet sezoni dimëror në rivierën e Ulqinit me ardhjen e grupit të parë të sportistëve në hotelin “Olimpik” në Plazhin e madh.

“Bëhet fjalë për skuadrat futbollistike nga Liga e parë e Shqipërisë”, njoftohet Portali Ul-info nga Ndërmarrja hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”.

Siç theksohet, interesimi i sportistëve për përgatitje në Ulqin është më i madh se vitet e kaluara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…