Financat: XHIRO LLOGARIA E KOMUNËS E BLLOKUAR TASH NJË MUAJ

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Me vendim të Gjykatës së lartë në Podgoricë xhiro llogaria e Komunës së Ulqinit është në bllokadë tash një muaj për shumën prej rreth gjysmë milioni euro. Deri tani nga llogaria janë hequr gjysma e kësaj shumë.

Në administratën lokale kanë shpresuar se implementimi i këtij vendimi mund të shtyhet deri pas revizionit. Por, për këtë gjë është i nevojshëm vendimi i Këshillit gjyqësor të Gjykatës themelore në Ulqin.

Prej fillimit të vitit 2014 deri më sot Komuna e Ulqinit për kontestet e humbura gjyqësore ka paguar rreth 2,4 milion euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…