Fondacioni “Studenti”: KONKURS SHPËRBLYES

Në kuadër të realizimit të projektit “Ruajtja e identitetit përmes veprimtarisë krijuese”, Fondacioni “Studenti” shpall

Konkurs shpërblyes

                                          nga krijimtaria letrare dhe figurative, me temë “E sotmja bisedon me të ardhmen”.

Të drejtë pjesëmarrjeje në Konkurs kanë studentët shqiptarë në Mal të Zi dhe nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në gjuhën shqipe në Mal të Zi.

Çdo pjesëmarrës mund të konkurrojë vetëm me një punim.

Eseja duhet të jetë deri në 1500 fjalë.

Punimet (në të dy kategoritë) do të vlerësohen nga juritë profesionale.

Punimet më të mira do të shpërblehen.

Punimet duhet të dërgohen me shifër në adresën: Fondacioni “Studenti” (z. Hajredin Kovaçi), 85 366 Katërkollë.

Afati për dorëzimin e punimeve është data 15 shkurt 2014.

Për informacione më të hollësishme mund të kontaktoni në numrin e telefonit 069 034 288 apo në adresën e e-mailit: fondacioni_studenti@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep