Fondi Pensior – Invalidor: PUSHIMORJA NË ULQIN BËHET ME KATËR YJE

Fond PIONga Fondi i Sigurimit Pensior – Invalidor të Malit të Zi njoftuan se pas rikonstruktimit pushimorja e tyre, gjegjësisht hoteli në Ulqin, i cili ndodhet pranë Plazhit të Vogël, fitoi katër yje.

Ky objekt, në rikonstruktimin e të cilit janë investuar 2,6 milion euro, tani ka 25 shtretër të ri, gjithsej 120.

Mysafirët e parë kjo pushimore do ti presë në fillim të prillit të vitit të ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…