Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

 

Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare.

Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992.
Shkollën fillore e kreu në Ulqin, duke qenë nxënës i dalluar i gjeneratës. Shkollimin e mesëm e vazhdoi në kolegjin turk “Hasan Riza Pasha” në Shkodër ku gjatë viteve të studimit arriti rezultate shumë të pëlqyeshme, gjë që i siguroi bursë ndër studentat më të dalluar. Gjatë shkollimit të mesëm në Shkodër, tregoi aftësi të jashtëzakonshme për gjuhet e huaja gjë që i mundësoi të përfaqesojë Malin e Zi në gara për gjuhën turke ku mes 500 garuesve fitoi medalje të bronzit për nivelin ku garoi.
Shkollimin e lartë vazhdoi në qytetin e Podgoricës në Fakultetin për Studime shtetërore dhe europiane (FDES). Gjatë studimeve në Podgoricë, u dallua aktivizimi i tij në nivelin privat e publik ku morri pjesë në organizime dhe organizata të ndryshme studentore. Diplomoi në Podgoricë në Fakultetin e lartpërmendur në temën “Reforma e administratës publike me theks të veçantë në Integrimet Europiane” me meritat maksimale.
Studimet master i vazhdoi në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Bremen të Gjermanisë në fushën e Menaxhmentit publik e privat dhe Studimeve Europiane me bursë nga Fondacioni Gjerman “Konrad Adenauer”.
Masterin e përfundoi me sukses në temën “Zhvillimi i kritereve për anëtarësim në Bashkimin Europian gjatë kohës – Zgjerimi drejt Ballkanit përendimor”.
Asllani ka punuar në kabinet të Kryetarit të Komunës së Ulqinit, në sektorin privat në hotelieri e prodhimtari dhe është asistent në Fakultet.
Ai flet gjuhë serbo-kroate, angleze, gjermane, italiane e turke.
Është i martuar dhe baba i dy djemve.
Asllani është një ndër aktivistet e anëtarët më të vjeter të Forcës por aktivizimin zyrtar në politikë e ka nga viti 2012 kur u emërua kryetar i Forcës Rinore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi