Forca: ARIAN MURATI SHEF I KLUBIT TË KËSHILLTARËVE

Arian muratiArian Murati do të jetë shef i Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike në përbërjen e re të Kuvendit komunal të Ulqinit.

Ai është këshilltar në Parlamentin lokal prej nëntorit të vitit 2011, ndërsa punon në sektorin e kontabilitetit në hotelin “Albatros”.

Murati ka lindur në vitin 1984 dhe ka studiuar në Fakultetin ekonomik të Prishtinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…