Forca: HAXHIBETI DREJTOR I OT, GORANA PRAPË SEKRETAR

Fuad HaxhibetiIsh kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti do të jetë drejtori i ri i Organizatës turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këtë vendim e solli sot Këshilli qendror i Forcës së re demokratike.

Po ashtu është vendosur që Mustafa Gorana të jetë në krye të Sekretariatit për veprimtari komunale në Komunë të Ulqinit, funksion të cilin dikur e ushtronte.

Ka mbetur vetëm që kjo parti të përcaktojë Sekretarin për veprimtari komunale në administratë lokale, funksion i cili po ashtu i takoi sipas marrëveshjes së koalicionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…