Forca: Mesazh urimi për festën e Kurban Bajramit

Të dashur motra dhe vëllezër,
Të nderuar besimtare dhe besimtarë,

Kam nderin dhe kënaqësinë që në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal t’ju uroj përzemërsisht, të gjithë besimtarët e besimit Islam – gëzuar festën e Kurban Bajramit!

Gjendemi në ditën e parë të Kurban Bajramit që simbolizon sakrificën dhe përulësinë ndaj Zotit, kurse besimtarët shprehin bindjen dhe devotshmërinë e tyre me therjen e kurbanit dhe duke u solidarizuar me të afërmit e të pamundurit.

Andaj,  uroj që në sofrat e të gjithë besimtarëve të mbizotërojë begatia, paqja dhe mirësia, si dhe kujdesi i veçantë ndaj nevojtareve.

Me fat e më gëzime festa e Kurban Bajramit!

Me respekt,

kryetari i Forcës së Re Demokratike z. Genci Nimanbegu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…