Forca: NUK VIJMË NË MBLEDHJEN E RREGULLTË TË KUVENDIT

104827Kryetari i klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike Fuad Haxhibeti ka deklaruar që kjo parti do të bojkotoj mbledhjen e rregullt të Parlamentit komunal e cila është caktuar të mbahet me 12 nëntor. “Nuk do të vijmë në seancën e rregullt në të cilën është vetëm një pikë e rendit të ditës – miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar, por do të marrim pjesë në seancën e jashtëzakonshme e cila pritet të mbahet të njëjtën ditë”, tha ai për “Dan”.

Haxhibeti tha që në situatën e përçarjes në koalicioni qeverisës dhe në atmosferën e elektrizuar politike çdo mbledhje do të shndërrohej në grindje maratonike pa rezultate konkrete.

Funksionari i Forcës mendon që qytetarët duhet të vendosin kujt do t’ia japin mandatin dhe të vlerësojnë si kush ka punuar.

Sipas bindjes së tij, Forca do ta përmirësojnë rezultatin nga zgjedhjet e kaluara kur fitoj 11 vende këshilltarësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep