Forca: PËR FUNKSIONE VENDOSIN ORGANET E PARTISË

cungu-optuzio-bivsu-vlast-ucjene-korupciju-bezakonje-slika-102398Lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar që kjo parti ka konfirmuar seriozitetin e vet dhe që ja dëshiron të mirën Ulqinit për një kohë më të gjatë.“Këtë do ta dëshmojmë dhe në resorët që na takuan në pushtetin e ri”, tha ai.

Në pyetjen e gazetarit të “Dan” që a do të mbuloj në pushtetin e ardhshëm ndonjërin nga funksionet, që i takojnë Forcës, Cungu tha që për këtë gjë do të vendosin organet e partisë.

Mediet theksojnë që është gati e sigurt që funksionin e kryetarit të Kuvendit komunal të Ulqinit në periudhën e ardhshme do ta kryej nënkryetari i Forcës Xhaudet Cakuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…