Forca: REFUZIMI I VOTIMIT TË VENDIMIT PËR INTERESA PERSONALE

104827Refuzimi i votimit të Vendimit për financim të përkohshëm të Komunës së Ulqinit, nga ana e këshilltarëve te subjekteve politike në Kuvendin e  Komunës së Ulqinit me përjashtim të Forcës së re demokratike, dëshmon mosgadishmërin dhe mospërgjegjsin e subjekteve politike.

Me gjithë angazhimin maksimal të kryetarit të komunës z.Nazif Cungut, që për këto dy vite ka arritur ti shlyej borxhet e bëra nga ekzekutivi i mëparshëm në vlerë afer 4 milion euro, komuna nuk ka pasur mundësi për të shlyer të gjitha obligimet financiare ndaj subjekteve të ndryshme. Andaj duke patur parasysh gjendjen aktuale financiare, do te kishte qene e udhes qe këshilltarët të reflektojnë pozitivisht ne menyre qe te tejkalohet kjo situatë e jo të refuzohet miratimi i Vendimit për financim të përkohshëm.

Forca e re demokratike i kupton subjektet politike se në prag të zgjedhjeve lokale kanë nevojë për marketing politik, por njofton opinonin se një  veprim i tillë është kundër interesave të të punsuarve dhe subjekteve në   admininistratë komunale të  cilët gjatë dy viteve të fundit punuan me një  përkushtim të madh. Andaj, një përgjegjesi e tillë bie mbi ata subjekte politike të cilët nuk votuan pikën e rendit të ditës për financim  të  përkohshëm , ku në rend të parë kanë interesin personal dhe partiak, e jo atë të qytetareve të cilët i perfaqesojne.

Andaj, si deri më tash edhe në të ardhmen Forca do të jetë në mbrojtje të interesit të  qytetareve, dhe si e tillë dallohet nga subjektet tjera politike, që është dëshmuar edhe me mbështetjen e votueseve në komunën e Ulqinit, thuhet në kumtesë të cilën e ka nënshkruar kryetari i Klubit të Forces M4. Fuad Haxhibeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do