Forca Rinore: TË DHUROJMË NJË BUZËQESHJE

Forca rinoreForca Rinore dje në orët e mëngjesit i dhuroj një buzëqeshje fëmijëve të Qendrës ditore me aftësi të kufizuara “Sirena”.  Ato përgatitën disa dhurata speciale për këtë rast duke i’u referuar nevojave të këtyre fëmijëve, thuhet në një kumtesë të Forcës Rinore.

Ky projekt është tashmë tradicional nga antarët e Forcës së Re Demokratike pasi që vitin e kaluar këtë iniciativ e morri Forumi i Gruas. Këtë vit u vendos që të rinjtë ta vazhdojnë dhe kjo u mirprit nga të gjithë anëtarët e Forces Rinore.

“Humanizmi është një prej gjërave më të bukura, andaj edhe ne si forum ndjehemi tepër mirë që sa do pak në këtë atmosferë festive patëm mundesinë të dhurojmë buzëqeshje dhe shprehem vullnet për të ndihmuar Qendrën ditore në iniciativat e ardhshme”, shprehet kryetari i Forcës Rinore Asllan Llunji.
Kjo është vetëm pjesa e pare e projektit  “Të dhurojmë nje buzeqeshje” i cili në qendër të vëmendjes ka njerëzit në nevojë. Ky projekt realizohet gjatë festave të fundvitit dhe formon kornizat e bashkpunimit dhe ndihmës humanitare nga Forca Rinore.  Qellimi i këtij projekti është ti ndihmojmë fëmijët dhe familjet në nevojë duke i dhuruar atyre një motiv për të buzëqeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do