Forca: SINISHTAJ NË PRITJE DERI NË PRANVERË

Genci NimanbeguNënkryetari i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu ka deklaruar që Këshilli qendror i kësaj partie nacionale shqiptare ka arritur përfundimin që dëshiron unifikimin me Iniciativën qytetare (IQ) nga Tuzi, por që kjo “duhet të realizohet në kongres në fillim të pranverës”.

Ai për “Dan” tha se Forca i ka bërë të gjitha që të realizohet marrëveshja e cila parashihte unifikimin e këtyre subjekteve politike deri më 30 qershor të vitit 2013.

Sipas fjalëve të funksionarit të IQ Vasel Sinishtaj, marrëveshja ka parashikuar që ai të ulet në ulëset e deputetëve në Kuvendin e Malit të Zi më 6 nëntor të vitit 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci