Forum MNE: NESËR AKSIONI QYTETARË NË PYLLIN E PISHAVE

Pylli i pishave, Borova sumaForumi MNE Ju fton që ti bashkëngjiteni aksionit të madh qytetarët të mbjelljes e cila do të mbahet në Pyllin e pishave, plazhi Sapore di Mare, më 17 maj të vitit 2016, me fillim në ora 11h.

Ftojmë të gjithë të rinjtë dhe të interesuarit që ti bashkëngjiten aksionit të mbjelljes, ndërsa programi parasheh edhe aktivitete interesante edukativo-rekreative.

Aksioni i mbjelljes në kuadër të projektit Të rinjtë për Malin e Zi të gjelbër zhvillohet tash katër vite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…