Forumi i grave PSD: PUNËTORIA MBI TEMËN E LUFTËS KUNDËR DHUNËS NË FAMILJE

SDPMe rastin e Ditës Ndërkombëtare të Luftës kundër dhunës në familje, Forumi i Grave i PSD, organizon punëtori mbi dhunën në familje.

Punëtoria do të mbahet më 25.11.2017, në orën 11:00, në ambientet e PSD Ulqin. Mysafire dhe ligjëruese do të jetë z. Hatixhe Nelaj, drejtoresha e telefonave SOS për fëmijët dhe gratë viktima të dhunës.

Ajo do të na njoftojë me situatën në komunën tonë, se sa është dhuna e përfaqësuar, sa denoncohet, a inicohet procedura kundër kryerësit, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…