Forumi rinor i PSD: VIZITË FËMIJVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

Forum SDPAnëtarët e Forumit rinor të Partisë socialdemokrate Ulqin kanë lajmëruar që në Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja të veçanta kanë vazhduar me traditën e mire të përkrahjes së Qendrës ditore për fëmijë me nevoja të veçanta Sirena dhe Shoqatës së prindërve të fëmijëve me nevoja të veçanta OJQ “E drejta për jetë” në Ulqin.

Siç thuhet, këtyre organizatave janë dhuruar tre radiator dhe një numër i madh i lojërave.

“Mesazhi moral është  që të gjithë ne të bëhemi ndihmës aktiv në jetën e këtyre fëmijëve, të ndihmojmë integrimin e tyre në jetën e përditshme, e ajo është e mundur vetëm nëse jemi të hapur ndaj divesitetit. Shpresojmë që me vizitën dhe shoqërimin e sotëm iu kemi dhënë sado pak lumturi në përditshmërinë e tyre të vështirë”, shtohet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do