Foto BRUNO: ULQINI I MBULUAR NGA DEBORA (XHIRIMI ME DRONË)

Foto Bruno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…