Foto: FLAMURI SHQIPTAR NË HËNË

Allan Shepard, Flamuri shqiptar ne HenePara 44 viteve flamuri shqiptar u valëvit në Hanë!

Meritat për këtë akt i takojnë komandantit të misionit >>Apolo 14<< kozmonautit Allan Shepard. Ky hero amerikan ishte me prejardhje shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…