Foto galeria: FOTOGRAFI TË MREKULLUESHME TË KRIPORES

Këtë vit, për të tretën herë në 80 vitet e historisë së Kripores, nuk kishte grumbullim të kripës.

Por, nga fotografitë e mrekullueshme të fotografit profesional, Anto Bakoviq nga Tivari, të cilët janë publikuar në portalin Jedro.me, mundemi sado pak të përjetojmë shpirtin, bukurinë dhe shijen e “fushave të kripës” në Ulqin.

Me shpresë, patjetër, që vitin e ardhshëm në Kripore prapë do të jetë pikërisht kështu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci