Fotografite ekskluzive: RITA ORA DHE LUIS HAMILTON NE PLAZHIN “D’OLCINIUM” NE ULQIN

IMG_6455Ylli i njohur boteror i muzikes me prejardhje nga Kosova Rita Ora pushoi keto dite ne rivieren e Ulqinit.

Pushimin kryesishte e kaloi duke u kenaqur ne plazhin “D’Olcinium”, i cili ndodhet ne kilometrin e nente te Plazhit te madh, ne shoqerine e shoferit te njohur te Formula 1 Luis Hamilton.

Ai tentoi edhe te beje surf, mirepo nuk kishte ere te mjaftueshme.

“Perendimi i diellit ketu eshte magjepses”, konkluduan Ora dhe Hamilton.

Copyright: Portal Ul-infoIMG_6458

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…