FSAM: NUMRI I STUDENTËVE U RRIT NË 20

FakultetNë degën e Fakultetit për studime afariste mesdhetare në Ulqin rritet numri i atyre që ndjekin mësimin. Sipas asaj çfarë mëson Portali Ul-info, në institucionin e parë të arsimit të lartë momentalisht janë regjistruar 20 studentë.

Mbas ngurrimit fillesat edhe fillimit të punës së Fakultetit, vërehet rritja e konsiderueshme e interesimit për studime.

Në administratën e fakultetit thonë që janë të kënaqur si po rrjedh i gjithë procesi, si dhe me marrëdhënien e përgjithshme të pushtetit dhe opinionit të Ulqinit ndaj këtij institucion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…