Ftesë: KRYETARI I SHQIPËRISË FTON NË TAKIM LIDERËT E SHQIPTARËVE

Bujar NishaniKryetarët e partive nacionale shqiptare në Mal të Zi janë të ftuar që të martën më 2 shkurt të takohen në Durrës me presidentin e Shqipërisë Bujar Nishanin.

Këtë lajm për Portalin Ul-info e vërtetoi lideri i Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi, i cili do të jetë i pranishëm në këtë takim.

Siç mësohet, Nishani dëshiron në bisedë të drejtpërdrejtë të njoftohet me pozitën e Shqiptarëve në Mal të Zi dhe me hapat e mëtejmë të partive të tyre, të cilët do të jenë pjesë e platformës së përbashkët përpilimi i të cilës është në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…