Fundjava sportive: ORARI I NDESHJEVE

Federal, FK Federal UlcinjBASKETBOLL – ERSTE SURVIVAL – PLAY OUT LIGA, xhiroja 6
MEDITERAN-ULQIN, e hënë, 21 prill, ora 15:00, QS “TOPOLICA” – Tivar

HENDBOLL- xhiroja 14
ULQIN – DANILLOVGRAD, e shtunë, 19 prill, ora 19:00Salla e SHF “Marshall Tito”

FUTBOLL – Regjioni jugor, xhiroja 23
FEDERAL – SLLOGA STARI BAR, e diel, 16:00, stadiumi “Safari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…