Futbal: FEDERALI TË DIELEN ME SLOGËN E TIVARIT

1291505_10201175046876913_533713323_nFutbollistët e “Federalit” nga Ulqini, të cilët mbas dy xhirove udhëheqin në tabelën e Regjionit jugor të futbollit, do të luajnë në xhiron e tratë në fushën e vet me “Sllogën” nga Tivari.

Në ndeshjen e dytë “Hajduku” nga Tivari është mysafirë i “Orjenit” nga Herceg-Novi.

Të dy ndeshjet fillojnë në ora 15:30.

Në këtë xhiro është e lire “Slloga” nga Radaviqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…