Futboll i vogël: TË DIELËN FILLON TURNEU PËR TË RINJ

TurnirOrganizatorët e turnout Ndërkombëtar të Vitit të ri në futboll të vogël njoftuan se të dielën, me 10 dhjetor, fillojnë ndeshjet për kategoritë e reja.

Gara do të zhvillohet në tre kategori në sallën e Gjimnazit “Vëllazërim bashkim”, ndërsa do të marrin pjesë 14 skuadra.

Organizatorët shtuan se turneu për senior do të fillojë pesë ditë më vonë, gjegjësisht me 15 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…