Futboll: “OTRANT OLIMPIK” I PARI NË TABELË, TË MËRKURËN ME IGALLON

TabelaMbas fitores së radhës, futbollistët e “Otrant Olimpikut” udhëheqin në tabelën e Ligës së dytë malazeze në futboll.

Nëse dihet që ato këtë vit kanë hyë në këtë rang të garimit, atëherë suksesi është më i madh.

Tifozët nga “Otrant Olimpiku” presin që të mërkurën në Igallo, në ndeshjen me skuadrën me të njëjtin emër, të vazhdojnë serine dhe të arrijnë fitoren, derisa nga udhëheqësia pohojnë se do të ishin të kënaqur edhe me një barazim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…