Futboll: “OTRANT OLIMPIK” PRAPË BARAZIM NË FUSHË TË VET

Otrant OlimpikSkuadra e “Otrant Olimpikut” të dielën barazoi 1:1 me ekipin Mlladost nga Leshkopole.
Kjo është ndeshja e tretë të cilën Ulqinakët e kanë luajtur në fushë të vet në garën e deritashme dhe në të gjitha barazuan.
Shumë më të suksesshëm ishin jashtë, sepse të dy ndeshjet, kundër Cetinës dhe Igallos, i fituan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…