Gaçeviq-Rogova: DO TË KËRKOJA NDALIMIN E SHPËRNDARJES SË „INFORMER-it”

Vesna Gacevic RogovaAvokatja e njohur nga Ulqini dhe kandidatja për kryeprokurorin shtetëror Vesna Gaçeviq-Rogova ka thënë që do të inicionte ndalimin e tabloidit “Informer” i cili tash një javë po bënë fushatë të pistë kundër drejtueses së MANS-it Vanja Qalloviq.

“Atë ditë që është publikuar numri i parë i neveritshëm do të kërkoja ndalimin e shpërndarjes së tij. Tani gjithçka ka eskaluar dhe të gjitha reaksionet do të jenë të vonuar”, tha Gaçeviq-Rogova për “Vijesti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…