GARA E PARË KAZINO: MUND TË FITOSH SHPËRBLIMIN TRE HERË MË LEHTË!

POTRCI-02-1080X360Gjersa të tjerët vrapojnë maratonë, ti rrotulloje! Gara e parë kazino në rajon po përfundon, ndërsa ti mund të fitosh shpërblimin tre herë më lehtë dhe tre herë më shpejt! Bëhet fjalë për Kazino maratonën!

660x90

Gara më argëtuese të cilën do ta shohësh ndan edhe çmimet më të mira, ndërsa në këtë javë mundësia yte është edhe më e madhe! Nëse tani fillon të vraposh Kazino maratonën çdo rrotullim i yti vlenë TRE HERË MË SHUMË! Kjo do të thotë se tre herë më shpejt do të vraposh deri tek caku, që ke tre herë më shumë mundësi për fitim të shkëlqyer dhe shpërblim të shkëlqyer!

Është e nevojshme që të rrotullosh lojërat në kategorinë Kazino Maraton në meridianbet.me kazinonë, e nëse je në mesin e atyre që rrotulluan më së shumti – mund të zgjedhësh në mesin e shpërblimeve të shkëlqyera. Bëhet fjalë për:

Udhëtim në Monte Karlo në garën e Formula 1

Udhëtim në Romë në finalen e Mastersit në tenis

Udhëtimin në Nicë në ndeshjen Francë – Itali

Skuter 50cc

RROTULLO KAZINO MARATONËN!

Kjo patjetër nuk është e gjitha sepse në lojë janë edhe biletat për F4 të Euroligës në Beograd, si dhe rrotullimet falas. Me lojërat më të reja, më interesante dhe më të mira mund të argëtohesh, e përveç kësaj të presin edhe shpërblimet e pabesueshme!

Meridianbet.me kazinoja patjetër ofron më shumë se kaq!

Meridian baner

Është edhe ruleta më e re me module të reja për lojë, me përparësi të veçanta kur luani nga telefoni cellular – Titan rulet!

Mbi 300 lojë të presin vetëm në një vend, e të gjitha këto edhe nga telefoni cellular. Tani në xhepin tendë qëndron argëtimi më i mire të cilin mund ta imagjinosh.

Ke mundësinë që pikërisht ti të qëllosh ndonjë JACKPOT! Çfarë pret? Rrotullo, provo, bindu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…