Gara në kajt: U MBAJT I PARI “MONTENEGRO OPEN”

Martin Dollend nga Kroacia është fitues i “Montenegro Open 2013”, garës së parë në këtë vend në kajt – surf. Dollend me këtë sukses njëkohësisht ka fituar 20 pikë në renditjen e Asociacionit Evropian për kajt (IKA), në disiplinën “Cours race”, e cila në olimpiadën e ardhshme do të vendoset në programin oficial.

Në këtë garë morën pjesë njëzet garues nga Rusia, Gjermania, Kroacia, Bullgaria, Serbia dhe Mali i Zi.

Gara u mbajt në Plazh të Madh në organizimin e kajt – surf klubit vendas “Dolcinium”, dhe me përkrahjen e Organizatës nacionale dhe lokale turistike, “Tuborg” dhe “Erste banka”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…