Gazeta e Alpeve: U MBAJT “KUVENDI I ULQINIT”

Në Ulqin të shtunën, në organizimin e “Gazetës së Alpeve”, u mbaj Kuvendi Panshqiptar, ndërballkanik dhe euroatlantik.

Tema kryesore e “Kuvendit të Ulqinit” ishte “Integrimet e zhvillimet ndërkufitare e rajonale”.

Në këtë ngjarje morrën pjesë personalitete të njohur nga rajoni, Evropa, SHBA…

Drejtoresha e hotelit “Mediteran” Suzana Muja shprehi mirenjohjen që organizatori ka përzgjedhur Ulqinin për këtë organizim të madh. “Presim shumë organizime tjera të rëndësishme për komunitetin shqipfolës si dhe internacional. Hoteli është i hapur për konferenca, evente, ngjarje të veçanta“, shtoi Muja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…