Gazetarët sportiv në Ulqin: JAVËN E ARDHSHME “PRO BEACH SOCCER – ULQIN 2022”

Javën e ardhshme në Ulqin u mbajt manifestimi “Pro beach soccer – Ulcinj 2022”, i cili do të tubojë gazetarët sportiv nga rajoni ynë.

Gjatë këtij manifestimi do të organizohet edhe tryeza e rrumbullakët mbi rëndësinë e turizmit sportiv dhe mundësit për zhvillimin e tij në rivierën e Ulqinit.

Organizatorët e manifestimit treditorë janë Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…