Gazivoda: KRIPORJA ME PAMJE TË RE

Ljubo Lubo GazivodaIsh drejtori i Kripores së Ulqinit Lubo Gazivoda, i cili me firmën e vet “L&L company” është lajmëruar në shpalljen publike për qiramarrje të kësaj ndërmarrje më të vjetër të Ulqinit, ka paralajmëruar një sërë ndryshimesh nëse arrin marrëveshjen me administratën e falimentimit.

Ai në intervistë për “Vijesti” tha se bisedimet për marrje të fabrikës do të fillojnë javën e ardhshme.

Sipas fjalëve të tija, planifikohet ndryshimi i mënyrës së grumbullimit të kripës, si dhe të emrit të kompanisë.

“Kriporja do të ndryshonte emrin në L&L company. Fillimisht do të punësonim fuqinë tonë punëtore. Nëse shfaqet nevoja, e jam i sigurt që do të shfaqet, do të ftoja një numër të caktuar të ish punëtorëve”, shtoi Gazivoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci