Gazmend Çitaku: METEONI – KRYEQENDRA E LABEATËVE

[docxpresso file=”https://ul-info.com/wp-content/uploads/2018/09/METEONI.odt” comments=”true” SVG=”true”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…