Gjakonoviq: SHPRESOJMË QË SEZONI DO TË JETË SHUMË I SUKSESSHËM

Kur bëhet fjalë për sezonin e ardhshëm turistik, drejtori ekzekutiv i NHT “Riviera e Ulqinit” Bojan Gjakonoviq tha se është shumë vështirë të bëhen parashikime.

“Situata me virusin korona po zbutet ngadalë, mirëpo, tani kemi situatën në nivelin global. Lufta në Ukrainë mund të vështirësojë situatën, sepse sezonin e kaluar kishim shumë turistë nga këto treva”, tha Gjakonoviq.

Ai shtoi se Riviera e Ulqinit është në kontakte intensive me tregjet e reja, si dhe janë paraqitur disa partnerë të ri nga Polonia, gjersa në Serbi po hapen operatorët e ri turistik me të cilët po ashtu jemi në kontakt.

“Nëse plotësohen kushtet të cilët nuk varen nga ne, mendoj se mund të shpresojmë për një sezon të suksesshëm turistik”, tha Gjaknoviq.

Edhe pse vitin e kaluar e shënoi pandemia, Gjakonoviq deklari se sezoni turistik në Ulqin e tejkaloi pritshmërinë.

“Ne ishim në rreth 80 për qind të realizimit të vitit 2019, i cili ishte vit rekord. Kur shikojmë rezervimet momentale, shprsojmë se sezoni i ardhshëm do të jetë më i mirë se ai paraprak”, përfundoi Gjakonoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.