Gjatë kësaj fundjave: Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit në dy aktivitete

Të shtunën në Tiranë me 11.11.2023 u mbajtë turneu ndërkombëtarë Tirana Trophy 2023.
Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 400 sportist, 28 ekipa nga 4 vende.
Ekipi i Ulqinit u prezantu me 3 sportistë.
Medaljet e arta i fituan sportistët:
🥇 Sara Kraja
🥇 Enes Dushku
Ndërsa Arta Ismailaga arrinë deri në finale mirpo për shkakë të lëndimit u deshtë ta lëshoj finalen, lëndin ky që do ti kushtoj mospjesmarrje në kampionatin Ballkanit për fatin tonë të keq i cili do të mbahet nga data 23-27 nëntorë.
Ajo shpërblehet me medaljen e argjendit🥈 .
Artes i dëshirojmë shërim të shpejtë dhe kthim sa më parë në kompeticionet tjera.
Kurse në Bosne Ekipi i Ulqini fiton u kupës 🏆 e Bosnes në disciplinën e Formave.
Të shtunen me 11.11.2023 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë Kupa e Bosnës 2023 aktivitet ky i cili grumbullojë afër 600 sportist mbi 40 ekipe nga 5 vende. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 18 sportist ku 15 prej tyre arritën të fitojnë medalje, 7 të arta🥇 , 4 të argjendit🥈 , 4 të bronzit🥉 dhe dy trofe👉 🏆 .
Sportisti më i suksesshëm ishte Amell Nuti në disciplinën e Formave dhe Nermin Sulejmanoviq në disciplinën e ndeshjeve.
Me medalje u kurorzuan sportistët:
🥇 Nermin Sulejmanoviq
🥇 Adna Sulejmanoviq
🥇 Adnan Mekiq
🥇 Arma Dushku
🥇 Merisa Malokraja
🥇 Ajan Brashnjani
🥇 Amell Nuti
🥈 Denis Coboviq
🥈 Rijad Dervishi
🥈 Berina Mustafa
🥈 Gabriel Jankoviq
🥉 Xhenan Tivari
🥉 Reinard Gojani
🥉 Gani Resulbegoviq
🥉 Hava Malokraja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…