Gjatë SSF: TEK 11 PERSONA U GJET DROGA

Southern Soul FestivalPolicia ka njoftuar që gjatë “Southern Soul Festival”, i cili gjatë periudhës prej 26 deri më 29 qershor të vitit 2014 është mbajtur në Ulqin në “DOlcinium Kite Beach”, tek 11 persona është gjetur dhe sekuestruar droga.

Policia dyshon që personat kanë mbajtur në mënyrë të paligjshme narkotikët për nevoja personale.

SSF, përndryshe, ka vendosur Ulqinin në mesin e vendeve prestigjioze Europiane në të cilat mbahen manifestimet e mëdha muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…