Gjeka: CUNGU PRIVATIZOI FORCËN

Fatmir-Gjeka, Nazif Cungu

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar se fajtori kryesor për shkatërrimin e koalicionit në Ulqin është kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu dhe disa bashkëpunëtorë të tij të cilët kanë privatizuar partinë.

“Cungu është opozita më e madhe vet vetes. Kishte 11 këshilltarë kur u zgjidh kryetar komuna, por për dy vite e gjysmë mandat partia e tij ra për 35 për qind – me zor mori tetë mandate. Është i vetëdijshëm që trendi rënës i popullaritetit të Forcës ka vazhduar prandaj i bënë të gjitha këto”, tha Gjeka në intervistë për “Pobjeda”.

Sipas fjalëve të tija, Forca duhet të lirohet nga udhëheqësia e tillë, sepse ndër ato ka edhe të atillë që janë të dënuar me nga një vit burg, ndërsa kundër disave prokuroria ka iniciuar procesin për shkak të evazionit fiskal.

“Pra, ai nuk ka problem me ne, por me veten. Ne kemi bashkëpunim të mirë me të gjithë partitë shqiptare në Ulqin, derisa Forca mbeti e vetmuar”, shtoi Gjeka.

Kryetari i PD-së tha se duhet pyetur Cungun pse Komuna kishte bllokada me vlerë tre milion euro prej momentit që ai solli sekretarin për mbrojtjen e pasurisë komunale. “Kjo duhet të hetohet, si dhe disa lëndë tjera, ndërsa disa tashmë i kemi dërguar në prokurori”, përfundoi Gjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit