Gjeka: DERA E HAPUR PËR UDSH

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka, Partia demokratike, Demokratska partijaLideri i koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe kryetari i ardhshëm i komunës Fatmir Gjeka ka deklaruar që partnerët e koalicionit të ri në pushtet kanë lënë derën hapur që t’u bashkohet dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve. “Përkundër të gjithave që kanë ndodhur kemi qëllimi programore shumë të ngjashme dhe nuk ikim nga bashkëpunimi”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, koalicioni paszgjedhor në Ulqin është arritur, sepse janë përputhur interesat e anëtarëve të tij. “Marrëveshja jonë nuk është e drejtuar kundër askujt, por është për të mirë të Ulqinit dhe do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me të gjitha partitë që duan bashkëpunim”, tha Gjeka duke shtuar që PDS do të ketë përkrahjen e plotë të Partisë demokratike në nivel shtetëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep