Gjeka dhe Zenka: DO TË PRANOJMË FTESËN E FORCËS

Opstina-UlcinjKoalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” ka vendosur mbrëmë të pranoj ftesën për bisedime me Forcën e re demokratike për formimin e pushtetit lokal në Ulqin. Përgjigja pozitive nga ky koalicion do ti dërgohet sot Forces, ndërsa të njëjtën gjë do ta bëjë dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve.

Lideri i UDSH-së Mehmed Zenka ka thënë që kjo parti është e hapur për bisedime. “Vetëm pa presione, duke parë realitetin”, tha ai.

Lideri i Forcës Nazif Cungu ka deklaruar të dielën për Antena M që kjo parti pret përgjigje nga koalicioni i Gjekes dhe UDSH. “Ju kemi ofruar koalicion pa asnjëfarë kushtëzimesh”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…